Понеделник - Събота: 09:30 - 18:30

Пон - Съб: 09:30 - 18:30

Как да поръчам

I. РЕГИСТРАЦИЯ

Не е необходимо да се регистрирате в optic-bright.com за да направите поръчка.

II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

Под снимката и цената на всеки продукт, стои бутон „Купи“. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "Кошница". Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете като натиснете върху „Кошница“.

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС.

III. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон „Поръчай“, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

1. Рецепта за диоптрични стъкла. В това поле може да си попълните данните от рецептата за очила, която сте получили от вашият очен лекар. Чрез нея ние ще изработим диоптичните очила, които са предназначени за Вас. Под полето за вашата рецента стои бутон, който ще ви отведе към информация за видовете предлагани диоптрични стъкла. Там ще може да се запознаете с различните модели стъкла и да изберете подходящите за вас диптрични стъкла. След като сте финализирали поръчката, в случай че сте попълнили полето на рецептата, наш служител ще се свърже с Вас и ще Ви попита за харесаните от Вас диоптични стъкла, ще ви даде допълнителна информация и ще Ви разясни цената на разлините видове стъкла. По този Вие ще изберете най-подходящите за Вас диоптрични очила. След като изберете стъклата цената им ще бъде прибавена към цената на рамката и ние ще Ви уведомим за крайната цена.
За объркано въведена рецепта не носим отговорности!

2. Вашите данни. Това включва име, фамилия и телефон, които са необходими за обратна връзка и за изпращане на продукта, и e-mail адрес.

3. Данни за поръчката. Тук трябва да уточните точният адрес на доставка. Ако не можете да сте сигурни, че ще бъдете цял ден на посоченият от Вас адрес, пратката може да бъде изпратена до офис на фирмата доставчик.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт. Ако желаете пратката да е до офис на Еконт, първо написвате град и област, след което в полете „квартал“ може да напише „Офис на Еконт“ и в съседното поле да напишете улицата на офиса.

Напрмер: Град. Пловдив, Област. Пловдив, Квартал. Офис Кършиака или Офис Еконт, Ул.Пл. Антон Чехов, № 2

Дори да не знаете точният адрес или името на офиса, може да проверите кой офис е най-близко до вас и кой ще ви е най-удобен на адрес: http://www.econt.com/offices/

4. Финализиране на поръчката. След като въведете вашите данни, данните за поръчката и евентуално данните на рецептата, натиснете бутон „Изпрати“ и поръчката е готова.

5. Потвърждаване на поръчката
След като сте фианлизирали поръчката ние ще се свържем с вас за потвърждение на поръчката и за отговаряне на евентуални въпроси от ваша страна.
Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .
Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.
Поръчка, която не може да се потвърди по телефона  от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, съответно не се изпраща.

IV. ДОСТАВКА

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт.

V. Плащане

Плащането се извършва при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички поръчки се изпращат с опция "отвори преди да платиш" или още ”преглег + тест”. което Ви дава възможност да пробвате очилата и след това да ги платите на куриера.
Куриерската услига се поема изцяло от клиента.

VI. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва до 5 работни дни, като ние ще ви уведомим за точният ден на доставка по телефон или e-mail.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Условията за поръчка, доставка и плащане в optic-bright.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и optic-bright.com.
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

OPTIC BRIGHT

гр. Пловдив, Оптика 1
ул. "Съединение" 45, срещу 5-то ДКЦ
тел. 0883482583
гр. Пловдив, Оптика 2
бул. "6-ти септември" 54
тел. 0883482583

гр. Стамболийски 
ул. Витоша 18
тел. 0883482583

Гр. Асеновград 
ул. Хан Аспарух 13г
тел. 0883482583

Optic-bright.com© 2024 Всички права запазени.

Онлайн магазин за слънчеви и диоптрични очила. Безплатна доставка над 100 лв.

usermagnifiercrossmenu